Plum cake nadalenc

Ingredients:

  • 150 g de mantega
  • 200 g de farina
  • 100 g de sucre
  • 2 ous
  • 1 sobre de  llevadura Royal
  • 1 llimona
  • 100 g de fruitres  confitades
  • 100 g de panses
  • ametlla  crua  o pinyons  per  sobre
  • 1 copeta de rom
Elaboració:
  1. Barrejar   mantega, ous  i  sucre
  2. Afegir-hi  la farina
  3. Tallar  la fruita  confitada i ratllar la pell de la llimona.
  4. Afegir  la fruita i  les panses a la massa.
  5. Barrejar  el sobre  de llevadur a i afegir-hi una copeta de rom o algun altre alcohol que us agradi.
  6. Posar-ho tot dins del motlle i guarnir la part superior amb ametlla crua o pinyons. (Això també ho pots posar una mica abans d’acabar de cuoure; abans d’acabar el pas 7.)
  7. Ficar-ho  al forn durant 1 hora, aproximadament, a 160 ºC.
Extret de: http://cuinarperalsmeus.files.wordpress.com/2011/05/plum-cake-5.jpg
plum cake
Advertisements

Any comment?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s